Onze Missie : Iedereen aan de slag met de Kettlebell

Bij Kettlebellgie zijn we er om jou op een correcte en leuke manier te laten kennis maken met de kettlebell.
De basistechnieken worden je stap voor stap aangeleerd. Er wordt nadruk gelegd hoe je ook thuis op een veilige manier aan de slag kan en tijdens de workshop krijg je een aantal trainingsprotocols mee.

Er worden door Kettlebellgie tal van filmpjes getoond zodat jij inspiratie hebt voor je volgende circuit of workout. Een boekje met de basis komt eraan en er zullen binnenkort thuis trainingsprogramma’s ter beschikking zijn.

Onze Diensten

Workshops

Kettlebellgie - Workshops

Leer op een Correcte en Veilige manier
trainen met de Kettlebell.

Meer Over Workshops

Workouts

Kettlebellgie - Workouts

Ga aan de slag met de Oefeningen en Circuit
voorbeelden van Kettlebellgie.

Meer Over Workouts

Trainingen

Kettlebellgie - Opleidingen

Zit er een Coach in jou en wil je anderen
ook warm maken voor de Kettlebell?

Meer Over Trainingen

Wat mensen over ons zeggen

De 3 levels voltooid en de tijd vloog.
Inhoud, zowel uitleg als uitvoering, werd heel duidelijk overgebracht.
Een aanrader voor wie een goede basis wil om zich verder te verdiepen in het trainen met kettlebells.
Marcel is trouwens een zeer aangename initiator
Massimo

Mijn vrouw en ik zijn zeer enthousiast over de training die we hebben gevolgd. Voor ons was het een eerste kennismaking met kettlebells, maar je merkt dat trainen met bells eigenlijk voor iedereen mogelijk is gelijk welke achtergrond je ook hebt.

Je merkt dat Marcel heel wat technische achtergrond heeft en hij neemt ook ruim de tijd om op specifieke vragen in te gaan en dat is ons zeker aangenaam bevallen!

Katlijn & Reindert

Wij waren al een tijdje aan het denken om te trainen met de kettlebell. Omdat het toch belangrijk is om een juiste techniek te gebruiken hebben we besloten de 3 workshops te volgen bij Marcel. We zijn blij dat we dit gedaan hebben.
Alles wordt goed uitgelegd en er wordt tijd gemaakt om op elke vraag of onduidelijkheid in te gaan. De workshops worden niet overdreven zwaar gemaakt en er wordt rekening gehouden met je conditie en niveau. Na elke workshop hebben we via mail nog wat mogelijkheden voor trainingen meegekregen zodat we zelf makkelijker thuis verder konden. Ook buiten de workshops is er nog een mogelijkheid om vragen te stellen als er iets niet duidelijk is.
Wij zijn alvast zeer tevreden!

Groetjes,
Mireille en Jurgen

Mireille & Jurgen
Over de workshop kan ik kort zijn. Ik vond het SUPER interessant. Je komt ook zéér gemotiveerd en ervaren over !

Altijd zeer leuk om van zo een mensen wat nieuws te leren !
Ook bedankt voor wat trainingschema’s mee te geven na de workshop.

Domien
Een fantastische workout, super kort en super intens! Ideaal om in een druk werkschema te proppen.

Je voelt dat je getraind hebt (hier geniet je enkele dagen nadien nog van na- zalig!). De workouts hebben ook enorm snel effect op andere sportprestaties, lopen en fietsen gaat al snel vlotter en ben ook merkbaar leniger.

Mijn favoriet is de ‘Turkish get-up’ vooral omdat deze er zo geweldig uitziet 😉 maar ook omdat je je zo aan het concentreren bent dat je vergeet dat je tegelijk ook aan het sporten bent. Marcel is dan ook zeer goede en gedreven coach die je zonder moeite doorheen de sessies loodst en inspireert. TOP!

Liesbeth
Ik vond de workshop zeer goed. De opbouw was prima en de oefeningen goed uitgelegd.
Ik vrees wel dat ik binnen de kortste keren 24 kg ga nodig hebben.

Het oefenen vind ik geweldig, veel leuker dan met dumbells.

JP
Na mijn eerste workshop ging ik nog even het stad in. De workout die ik met de kettlebell gedaan had heeft toen nog enkele uurtjes nagetrild in mijn lichaam. Daarmee was ik overtuigd.

Ik was dol enthousiast over deze kanonskogel en heb er direct een aantal aangeschaft om dit aan mijn trainingsschema toe te voegen. Normaal gezien deed ik enkel looptrainingen, nu loop ik minder, doe specifieke trainingen en voeg ik de kettlebell toe aan de routine. Na enkele weken merkte ik ook dat de recuperatie verbeterde.

Iedereen zou met de kettlebell moeten trainen, een fantastische tool en het is geen overbodige luxe om de basis met een gecertificeerde trainer door te nemen of om plateaus te doorbreken.

Groetjes en bedankt van een nieuwe Kettlebellg

Michel
Wij ervaren de kettlebell als een aangenaam en resultaatsgerichte trainingsmethode. Dit blijkt wel uit het feit dat we al hier al een jaar mee bezig zijn, en dat we ons verder willen ontwikkelen in de kettlebell technieken en trainingen.

Hoe het nu verder gaat, zal de toekomst uitwijzen, maar we hebben er beiden een goed oog in.

Maarten

Ook interesse om de basistechnieken van Kettlebell Training te leren.

Wil je ook leren hoe je een kwaliteitsvolle Workout kan doen in een minimum van tijd. Gebruik onderstaande knop om naar het inschrijvingsformulier te gaan en dan zien wij je binnenkort in de Workshop.

Inschrijven