FAQ items aan het laden...
Kettlebell Workshops2019-09-03T11:01:15+01:00

Kettlebell Workshops Voor Iedereen

Kettlebell Workshops zijn zowel voor vrouwen als mannen, voor beginners als gevorderden, voor jong als oud. Deze Kettlebell Workshops dienen om kennis te maken met de Kettlebellsport en vervolgens zelfstandig thuis te trainen.

De Kettlebell Workshops zijn ingedeeld in level 1, level 2 en level 3.

Wij raden u aan alvorens met Kettlebell training te starten de drie Kettlebell Workshops te volgen bij een gecertificeerde kettlebell trainer. Om veiligheidsredenen adviseren wij echter wel om slechts 1 workshop per keer te volgen en gedurende de tussenliggende weken flink te trainen.

De verschillende workshop niveau’s hebben geen betrekking op ervaring of fysieke getraindheid. Om de kettlebell technieken optimaal aan te kunnen leren is het dus van belang dat u start met de level 1 kettlebell workshop; ook wanneer u behoort tot de beter getrainden onder ons.

Kettlebell Workshops Voor Iedereen

Voordelen van een Kettlebell Workout?

 • Kettlebell oefeningen zijn snel en eenvoudig aan te leren.
 • Een Kettlebell workout is een zeer korte training.
 • 20- 30 minuten kettlebell training biedt meer resultaat dan 1 ½ uur kracht- of cardiotraining.
 • De kettlebell is duurzaam, makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.
 • Kettlebell training is een leuke, goedkope en eenvoudige manier van trainen en dus geschikt voor iedereen.

Kosten en kortingen

De kosten voor een losse workshop bedragen 50 euro. Betaling voor de kettlebell workshops gebeurt altijd NA AFLOOP van de workshop. Mocht u namelijk na Workshop 1 besluiten dat u ook graag deel 2 en 3 wil volgen, kunt u een driebeurtenkaart aanschaffen. Met deze kaart ontvangt u extra € 30 korting, en betaalt u geen € 150 maar slechts € 120.

EN,… ontvang na afloop de mogelijkheid om ” The Original Kettlebell ” aan te schaffen met een korting van maar liefst 15%.

Interesse in een Workshop Kettlebell? Gebruik de knop hiernaast om volgende keer mee te doen.

Inschrijven

De 3 workshops bevatten o.a. de volgende onderdelen

Kettlebell Workshop Level 1

 • Movement preparation Kettlebelltraining
 • Stiff leg Deadlift
 • One arm en Two Arm Kettlebell Swing
 • Kettlebell Clean
 • Kettlebell Frontsquat
 • Het ultieme 4 minuten durende Kettlebell trainingsprotocol
 • Het 2 minuten durende lactaat tolerantie protocol
 • Verbazingwekkende technieken om direct uw buikspieren te versterken
 • Technieken om direct uw lenigheid te verbeteren

Kettlebell Workshop Level 2

 • Movement preparation Kettlebelltraining
 • Herhaling en optimaliseren van de technieken uit Workshop 1
 • Kettlebell Press
 • Kettlebell Push press
 • Kettlebell Thruster
 • Turkish Get Up
 • Ultieme self adapting combi cardio/kracht Kettlebell trainingsprotocol
 • Leer al de voorbereidende technieken voor de gevorderde Kettlebell oefeningen in Workshop 3
 • en meer…………

Kettlebell Workshop Level 3

 • Movement preparation Kettlebelltraining
 • Herhaling en optimaliseren van de technieken uit Workshop 1 & 2
 • Kettlebell Swing Pull
 • Kettlebell Wind Mill
 • Kettlebell Side Press
 • Kettlebell Snatch
 • Escalating Density training voor de Kettlebell
 • en meer………………

Als u ” The Original Kettlebell ” wil aanschaffen kan dat tijdens de workshops van ” Kettlebellgie ” en kan u als deelnemer ” The Original Kettlebell ” direct meenemen en profiteren van een korting van maar liefst 15%.

 • 4 Kg Kettlebell van 19,95 euro voor 16,95 euro
 • 8 Kg Kettlebell van 49,95 euro voor 42,95 euro
 • 12 Kg Kettlebell van 69,95 euro voor 59,95 euro
 • 16 Kg Kettlebell van 89,95 euro voor 76,95 euro
 • 20 Kg Kettlebell van 99,95 euro voor 84,95 euro
 • 24 Kg Kettlebell van 119,95 euro voor 101,95 euro
 • 28 Kg Kettlebell van 129,95 euro voor 110,95 euro
 • 32 Kg Kettlebell van 139,95 euro voor 118,95 euro
Kettlebell Training Voor Iedereen

Wil je gebruik maken van de ervaring van Kettlebellgie om meer uit je Workouts te halen?

Workshop

Is Kettlebell Training ECHT voor mij ?

Voor wie is Kettlebell Training?

Zoals gezegd, een Kettlebell Workout is geschikt voor iedereen, voor man en vrouw, voor jong en oud, voor getrainde atleten en ongetrainden. Iedereen kan op zijn niveau en met het juiste Kettlebell gewicht goede resultaten behalen met de oefeningen en workouts die we meegeven vanuit de workshops.

Dus ben je op zoek naar een Fitness programma om af te slanken of voor een strakker lichaam, wil je meer conditie maar hou je niet van lange trainingen, wil je naast de fitness school ook thuis volle bak aan de slag, wil je je routine opfrissen met een nieuwe tool die voor resultaten zorgt, … Ga aan de slag met de Kettlebell.

Kettlebell Workout Voor Iedereen

Extra Vetverbranding of je Conditie een Boost geven?

In de kettlebell workshops geven we meer toelichting over wat het juiste gewicht is om mee te trainen. Door met de juiste kettlebell van start te gaan zorg je voor een goede intensiteit van je oefening(en), workout of circuit.

Kettlebell oefeningen zijn samengestelde oefeningen wat wil zeggen dat ze meerdere spieren tegelijk trainen in je lichaam. Dit wil zeggen dat hoe meer spieren je aanspreekt in je lichaam, hoe groter de verbranding wordt. Daarom verbrand je ook meer calorieën tijdens een workout.

Door te spelen met de rustperiodes tijdens je oefeningen kan je ook perfect aan je conditie werken. Een circuit van 20 minuten met de kettlebell kan je vergelijken met een uurtje cardio training.

Wil je aan je Kracht werken of je Lenigheid verbeteren?

Met de verschillende trainingsprotocols die je tijdens de kettlebell workshops zal leren kan je dus zorgen voor een verhoogde vetverbranding in je lichaam en je conditie een niveau hoger brengen door minder tijd te investeren.

Op basis van de samengestelde oefeningen leer je om beter je lichaam in te zetten tijdens de workout wat wil zeggen dat je intensiever traint maar ook sneller sterker wordt met wat je doet. We zullen er ook steeds de aandacht op vestigen om een volledige range of motion of beweging te maken in de uitvoering van oefeningen. Hierdoor zorg je voor een stretch onder spanning wat zorgt voor meer mobiliteit en lenigheid in je lichaam.

Met 2 tot 3 x per week een workout te plannen met de kettlebell, train je het hele lichaam in 1 keer en kan je je ‘body composition’ verbeteren.

Ja, ik wil leuke trainingen met goede resultaten in minder tijd die ik ook thuis kan doen.

Ik Doe Mee

Nog even alles over de Kettlebell op een rijtje.

Je hoeft maar een workout van 20 minuten te doen

Met de kettlebell kan je in minder dan 30 minuten een beter resultaat behalen dan 1 uur tot 1,5 uur training. Ontdek tijdens de workshops de belangrijkste kettlebell oefeningen voor afvallen, conditie, kracht en lenigheid.

Goede resultaten met 2 tot 3 keer per week

De meeste trainingen duren te lang en hebben niet de juiste intensiteit waardoor resultaten niet bevredigend zijn. Door een juiste combinatie tussen rust en inspanning voer je de intensiteit op, kan je de trainingstijd reduceren en toch maximale resultaten behalen.

Binnen een maand kan je al duidelijke resultaten zien en je strakke buikspieren tonen.

Je kan op een kleine oppervlakte trainen

Met 2 vierkante meter heb je al voldoende om een volledige lichaamstraining te doen.

De oefeningen zijn makkelijk aan te leren

De kettlebell workshops zijn stap voor stap opgebouwd dat het voor iedereen mogelijk is om de oefeningen eigen te maken. Als je sportief bent zal je sneller door de leer fase zijn. De kettlebell ervaring leert dat deze fitness tool zijn pluspunten heeft voor elk niveau van training.

De Kettlebell Workout methode is de ideale methode om deze doelstellingen op korte termijn te gaan bereiken, in minder dan 30 minuten per training.

De oefeningen zijn makkelijk aan te leren maar het niveau van de kettlebell oefeningen is ook eenvoudig aan te passen in verschillende situaties. Denk maar bijvoorbeeld aan revalidatie training of blessurebehandeling.

Je kan binnen 3 weken een sixpack laten zien

Veel mensen vragen hoe lang het duurt voordat ze resultaten zien. Mijn antwoord is dat je al binnen een paar trainingen resultaat ziet. Hoe lang het duurt voordat je een strakke buik hebt, is afhankelijk van je buikvet.

Door de vele oefeningen en combinaties die met een Kettlebell mogelijk zijn kan je met de Kettlebell Workout al binnen de eerste weken resultaat zien en zul je jouw ideale lichaam binnen enkele weken of maanden bereiken (afhankelijk van hoe groot je doel is).

Hoe dan ook, je lichaam en buik zullen al binnen de eerste 3 weken zichtbaarder strakker worden op voorwaarde dat je 2 tot 3 (of 4) maal per week aan de slag gaat.

Een fitter, gezonder en strakker lichaam

Met deze korte kettlebell circuits heb je geen excuus meer om niet te trainen. Deze trainingen geven in minder dan 30 minuten meer resultaat dan een gewone fitness training.

Je moet geen uren gaan lopen, fietsen of zwemmen voor je conditie.

2 tot 3 keer per week een workout van 20 tot 30 minuten is voldoende om aan je conditie te werken.

Leuke oefeningen en uitdagende variaties met de kettlebell

Tijdens de kettlebell workshops geven we je oefeningen en combinaties die je helpen om je lichaam voor een lange tijd in conditie te houden. De intensiteit zorgt ervoor dat je vet gaat verbranden, je spieren verstevigen en je een strakker lichaam hebt. Met andere woorden dat je er goed uitziet op het strand.

Je krijgt begeleiding van een gecertificeerde kettlebell trainer

De workshops worden gegeven door een gecertificeerde trainer in kleine groepjes. Op deze manier krijgt elke deelnemer voldoende aandacht om de technieken eigen te maken.

Ik wil ook een Kettlebell ervaring en schrijf me in voor een Workshop.

Inschrijven

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Shop Now Rogue Fitness

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Ga naar de bovenkant