Hoe Afvallen Met De Kettlebell

Afvallen is het verliezen van lichaamsgewicht. Er bestaan verschillende methoden om gewicht te verliezen en het beste resultaat wordt bereikt met een combinatie van enkele toe te passen.

Voeding

Je voedingspatroon aanpassen of diëten is een veelgebruikte of misschien wel de populairste meest om af te vallen.

Ruwweg zijn er 4 voedingsgroepen

  1. Groenten
  2. Eiwitten
  3. Vetten
  4. Koolhydraten

Beweging

Bewegen is voor sommige mensen al een grote stap om te zetten. Alhoewel er al vele onderzoeken gedaan zijn dat je geen uren per dag moet sporten om af te vallen is de stap om energie te steken in bewegen toch nog groot.

Korte intensieve training geven zeker positieve resultaten op gebied van afvallen.

Voor goede resultaten te behalen met korte trainingen is het belangrijk om alle parameters te optimaliseren. Je moet de techniek goed uitvoeren, de actieve periode en rust moeten strikt gevolgd worden, zelfde met gewicht en aantal herhalingen of afstand. Als je een schema volgt kan het goed zijn om af en toe een personal trainer erbij te halen zodat je zeker weet dat je alles goed doet.

De personal trainer kan je schema wat aanpassen en ervoor zorgen dat je alles strikt volgt zodat jij de resultaten behaald die je wilt behalen.

De kettlebell om af te vallen

De kettlebell is een goede tool om in te zetten als je lichaamsgewicht wil verliezen. Kettlebells zijn kleine draagbare gewichten die je door de juiste technieken een volledige lichaamstraining kunnen geven.

Hoe Kan Je Afvallen Met Kettlebells

Kettlebells zijn gemaakt voor korte intensieve trainingen. Het  HIIT protocol of Hoge Intensieve Interval Training is mits juiste uitvoering zeer geschikt voor een strakker en sterker lichaam.

Door de intensieve oefeningen is het zeker raadzaam om een gecertificeerde trainer aan te spreken om je de technieken aan te leren. Dit is een éénmalig leerproces waar je door moet maar waar je je hele leven plezier van kan hebben.

Interesse in een workshop kettlebell, je mag me altijd contacteren.